Title Image

Palvelut

Kuntoilu sopii kaikille ja siitä on hyötyä – myös sinulle!

 Henkilökohtaisen valmentajan avulla pääset aloittamaan kuntoilun turvallisesti, mutta tehokkaasti.  Pääset paremmin tavoitteisiin, saat liikkumiseesi uusia vinkkejä ja opit tekemään asiat oikein. 

Kaikkiin Personal training paketteihin sisältyy maksuton alkutapaaminen, jossa kartoitetaan asiakkaan sen hetkinen tilanne  ja asetetaan tavoitteet valmennukselle. Voit ostaa myös vain jotain tiettyjä palveluita kuten ravintoanalyysin tai kuntotestauksen.

 

Personal training paketit, kuntosali- tai ravinto-ohjelman voit tilata lomakkeen kautta.

 

Paketit voidaan rakentaa myös asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti esim  tapaamisten määrä ja valmennuksen kesto määräytyvät sen mukaan. Valmennuksen seurantaa on koko jakson ajan. Seuranta tapahtuu sähköpostitse, puhelimitse ja viikkoraportoinnin avulla. Näin valmentaja pyrkii saamaan mahdollisimman kokonaisvaltaisen kuvan harjoittelusta.

PERSONAL TRAINING

Lähivalmennukset jossa laaditaan juuri sinun sopivat harjoitusohjelmat lähtötilanne ja tavoitteet huomioiden. Valmentaja tukena koko valmennuksen ajan.

RAVINTOVALMENNUS

Ravitsemusneuvontaa, henkilökohtaisten tarpeiden mukaan laaditut ruokavaliot sekä ravintoanalyysit.

KUNTOSALIVALMENNUS

Kuntosaliohjelmat henkilökohtaisten tarpeiden mukaan, ohjaukset sekä kehonhuolto- ohjelmat.

KUNTOTESTAUS

Kuntotestaus paketti jossa testataan lihaskuntoa, aerobista kuntoa sekä liikkuvuutta.

ETÄVALMENNUS

Koko maan kattavat etävalmennukset jossa räätälöidyt ohjelmat juuri sinun tarpeisiin. Seuranta tapahtuu viikkoraportoinnin avulla sekä sähköpostitse.

PIENRYHMÄVALMENNUS

Pienryhmissä tapahtuvaa valmennusta. Ryhmässa 2-6 henkilöä. Toteutetaan myös asiakkaiden toiveista. Valmennuksia järjestetään teemoittain.

Voit käyttää palveluihin maksuvälineenä Smartum liikuntaseteleitä!

Tilaa personal training paketit, kuntosali- tai ravinto-ohjelma